Mitt i lågsäsongen för pingis kommer här inbjudan till tre riktigt bra aktiviteter i sommar:

  1. Östersjömästerskapen 2023: Tävlingen spelas i Södervärnshallen den 28-30 juli, med drive-in på fredag em/kväll (anmälan på plats) och de vanliga klasserna på lördag-söndag. Anmäl gärna så snart som möjligt, och senast 2 juli! Hittills har vi 20 anmälda spelare och en preliminär anmälan av 20 spelare från Estland. Det skulle vara kul med stort deltagande från Gotlandsklubbarna i år! Se mer info i bifogad inbjudan.
  2. Träningsläger dagarna innan Östersjömästerskapen: Vi kör ett träningsläger för seniorer och avancerade ungdomsspelare efter samma modell som 2022, med Göran Aldvik som tränare. Det blir två pass torsdag 27 juli och ett pass på fm den 28 juli. Man kan även delta i enstaka pass men framförallt för ungdomarna rekommenderas att delta i alla tre passen. Inbjudan bifogas.
  3. Sommarduellen 2023: Förra årets ”silly season”-tävling återkommer i år, fast som individuell tävling. Tävlingen genomförs under fyra måndagskvällar i augusti med målet att alla deltagare skall få spela så många tävlingsmatcher som möjligt. Anmäl gärna så fort som möjligt, senast 1 augusti. Se bifogad inbjudan!

För oss som arrangerar är det toppen att få veta hur stort intresset är så även om du inte kan bestämma dig 100% förrän längre fram i sommar är det toppen att få reda på om du är intresserad.

Hör gärna av dig till mig eller Egon Schwartz med frågor!

/Styrelsen

Sommarduellen 2023 inbjudanÖstersjömästerskapen 2023, inbjudanSeniorläger Östersjöveckan 2023 inbjudan Gotland